Revista “La Faixa Verda”

La Faixa Verda”, és la revista que editem els Falcons de Vilafranca des del 2013. El nom és clarament referent a aquell tret que ens diferencia de les altres colles, el color verd a la nostra faixa.IMG_7958

És un projecte, que va sorgir de la necessitat de comunicar totes aquelles coses que passen a la nostra colla. Pretén ser una eina viva, un anecdotari, un mitjà de comunicació dels Falcons, no només cap als components de la colla, sinó també per a tots aquells que en algun moment han format part activament i encara es senten lligats emocionalment, el que coneixem com la gran família falconera. I sense oblidar-nos de tots aquells que heu apostat per la colla i us heu fet Socis Col·laboradors, aportant el vostre granet de sorra per fer encara més grans als Falcons de Vilafranca.

En La Faixa Verda informem d’aquelles grans anècdotes anuals, dels viatges, de les noves incorporacions, de les baixes, etc., i que creiem que és necessari que quedin reflectides i guardades pels anals de la història.

I per què ara?, doncs ara és el moment que la colla esta vivint més canvis, en el que ha apostat per ser una colla pionera, una colla de futur, i una colla que creix.

Fem de la Faixa Verda una eina més de comunicació, de tots i per a tots…

A continuació podeu trobar els números editats de “la Faixa Verda”.

   2