Preparatius de la XIV Trobada Nacional de Falcons a Vilafranca

Ja estan a les acaballes dels preparatius de la XIV Trobada Nacional de Falcons que es celebrarà a Vilafranca el proper diumenge dia 11 de juliol, emmarcada dins dels actes de la capitalitat cultural de la vila d’aquest 2015.

Es donaran cita a Vilafranca les 11 colles actuals del panorama falconer: Llorenç del Penedès, Vilafranca, Vilanova i la Geltrú, Piera, Barcelona, Castellcir, Malla, Riberal, Vallbona d’Anoia, Capellades i Vilanova d’Espoia.

Ja es pot avançar que al punt de les 17:30 es donarà inici a la cercavila que passarà per: Plaça Penedès, rambla Sant Francesc, carrer de la Cort i que culminarà a la plaça de la Vila, on es podrà gaudir d’una actuació àgil i lluïda de les diferents formacions.

Per acabar la festa s’ha preparat un concert gratuït al costat del Local dels Falcons, aprofitant les festes del Barri Molí d’en Rovira, concretament al carrer Sarriera. A les 23:30h es s’iniciarà amb el grup MIAÚ (amb col·laboració amb l’AVV Molí d’en Rovira), formació de la comarca que interpreta música d’estil Reggae-Rumba-Funky, i a continuació FALCONFEST amb Dj Neus González.

S’instal·laran barres a preus populars, per gaudir al màxim de la festa. Per tant no agafeu el cotxe i gaudiu de la gran festa que han preparat els Falcons de Vilafranca conjuntament amb l’AVV Molí d’en Rovira.

La setmana vinent faran públics els objectius a assolir pels de la faixa verda.