INICI DE TEMPORADA DELS FALCONS DE VILAFRANCA

Com ja és de costum, en els primers mesos de l’any, la primera activitat que fa la colla és la celebració de la seva Assemblea General, que es va celebrar el passat divendres dia 26 de febrer i en la qual es va fer balanç de la temporada passada, i es posaren les bases de la temporada que comença.

Per altra banda, tot i que encara estem en període de descans després d’un magnífic 56è aniversari, ja estem escalfant motors per a la temporada 2016, la qual tindrà el tret de sortida el proper divendres dia 5 de març, amb uns assajos previs de tecnificació, que serviran per preparar-nos físicament després d’unes merescudes vacances i per corregir errors posturals que sempre ajuden a millorar resultats. Els assajos com es tradicional es celebraran de les 21h a les 23h al Local dels Falcons, situat al C/ Dr. Pasteur 7-9 de Vilafranca. Els assajos generals de tota la colla començaran el divendres dia 1 d’abril, en el mateix horari.

Tots aquells que vulgueu provar de fer Falcons, no ho dubteu, ara és el moment. Si teniu algun adreceu-vos als falcons per qualsevol de les nostres vies de comunicació i us informarem.

Us hi esperem!!!