Fes-te soci

Els Falcons de Vilafranca estem canviant. No només perquè ara ja disposem d’un local on poder trobar-nos i on poder assajar, sinó també perquè hem obert la possibilitat a tots aquells que voleu ser socis dels Falcons, creant aquesta figura que denominem “Soci co·laborador”.

Aquesta figura pretén donar peu a totes aquelles persones que volen formar part dels Falcons i col·laborar-hi.

QUI POT FER-SE SOCI COL·LABORADOR?

Totes aquelles persones que estiguin interessades: exfalconers, amics, simpatitzants, familiars, etc. En general, totes aquelles persones que tinguin interès per la colla.

QUÈ HAIG DE FER PER FER-ME SOCI COL·LABORADOR?

Doncs es ven fàcil, només has de presentar a Secretaria de la Colla Falcons de Vilafranca, una de les butlletes de Sol·licitud d’Admissió de Soci Col·laborador dels Falcons de Vilafranca, que trobaràs repartides en varis establiments de Vilafranca o al Local de Falcons.

O bé

Omplint el formulari que trobaràs a continuació (un cop rebem les teves dades ens posarem en contacte amb tu per formalitzar la petició amb la teva signatura)

O bé

Ens ho pots sol·licitar via e-mail a falcons@falconsdevilafranca.cat.

ON S’HA DE PRESENTAR AQUEST DOCUMENT?

Aquest document correctament complimentat s’ha de presentar a Secretaria de l’Associació, bé entregant-lo personalment, bé deixant-ho a la bústia postal del local (C/ Dr. Pasteur, nº 7-9), bé portant-lo a algun assaig, o bé deixant-lo amb qualsevol dels nostres establiments col·laboradors (Barberia Santó, Joieria Xavier Lecegui).

PUC SER SOCI COL·LABORADOR SI SÓC MENOR D’EDAT?

Doncs sí, únicament caldrà que el document de “Sol·licitud d’Admissió de Soci Col·laborador dels Falcons de Vilafranca” estigui signat també pels teus tutors legals.

QUÈ M’APORTA SER SOCI COL·LABORADOR?

Doncs poder participar en el projecte dels Falcons. Gaudir de descomptes i avantatges en l’ús de serveis de l’entitat. En gaudir de descomptes que la pròpia entitat treballi al efecte, i que podeu consultar clickant a

Avantatges pels Socis

QUÈ IMPLICA SER SOCI COL·LABORADOR?

Doncs implica pagar una quota de 30 € anuals, que poden anar modificant-se en funció dels serveis que oferim. Aquesta quota es cobrarà una vegada a l’any, durant la primera setmana de la temporada falconera. La quota de l’any en vigor es cobrarà en el moment de formular la sol·licitud. Si aquesta quota s’hagués de modificar, abans d’aplicar-la, s’informarà als socis dels motius i els canvis que es produiran, per que prenguin la decisió que considerin més adient.

Col·labora amb la Colla Falcons de Vilafranca per tal de donar suport amb totes les activitats que organitza per a la vila així com amb el projecte de remodelació del local per tal de poder-lo convertir en un espai que puguin gaudir tots els Socis d’una manera activa.


Nom i cognoms

DNI

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

Compte bancari

Adreça

Ciutat i província

* Condicions

Accepto les condicions