Èxit del tobogan gegant

Els Falcons de Vilafranca vam organitzar, el passat dissabte 13 de juliol, el segon dels actes que aniran proposant a la vila al llarg d’aquest any, en què celebrem el seu 60è aniversari. Es tractava d’un tobogan gegant, una activitat aquàtica que es va instal·lar a l’Avinguda Catalunya, i que consistia en una rampa de 100 metres en la que, canalla però també adults, van poder gaudir de l’emoció i l’adrenalina de baixar a una velocitat relativament alta, però segura.

I va ser tot un èxit ja que al voltant d’unes 300 persones es van acostar a la rotonda en la que conflueixen l’Avinguda Catalunya i el Carrer Eugeni d’Ors, aprofitant les condicions meteorològiques d’una càlida tarda d’estiu, lloc on els participants s’equipaven amb el flotador que era imprescindible per poder baixar.

Els actes d’aniversari continuen i, a part dels tasts de vins de diversos cellers de la comarca que es realitzen al local de la colla, està a punt d’emetre’s el veredicte del concurs de música de gralles que va proposar la colla i que hauria de dotar de cançons específiques a algunes de les figures més importants dels falcons, com són l’escala, la pira o la piràmide drets.