Els Falcons de Vilafranca a la Festa Major del Pla del Penedès

Varem actuar el diumenge 26 de juliol a la festa major del Pla del Penedès. Enguany a diferència d’anteriors edicions, no varem participar a la cercavila. Però això no va impossibilitar als vilatans poder gaudir, com és tradicional de l’actuació dels de la faixa verda, que es va celebrar davant de l’Ajuntament mentre s’estava desenvolupant el cercavila, evitant així endarrerir el programa festiu.

A plaça es va iniciar l’actuació amb un Pilar de 5 aixecat per sota, seguit d’una Escala de 9, set Pilars de 3, tombats i amb les volteretes dels enxanetes falconers com és típic, dos Torretes simultànies, una Pira 6X5 i per finalitzar l’actuació han acabat amb dos pilars de 4 (aixecats per sota) nets i tombats.

Tot i el desconcert d’alguns locals, pel canvi de la tradicional actuació que es realitzava al final un cop acabada la cercavila, els Vilafranquins valorem positivament el canvi, i agraïm a la població el poder continuar oferint un bon espectacle a una plaça que és fixe en el calendari dels Falcons de Vilafranca.