Doble actuació – Les Cabanyes i La Riba

Els Falcons hem començat el mes d’agost amb dues actuacions de nivell, divendres passat a Les Cabanyes i diumenge a la localitat de La Riba.
Va ser a la localitat penedesenca on vam oferir les millors figures. I és que després d’un cercavila per anar posant-nos a to, en el que es van poder veure 4 pilars de 3, una piràmide drets de 4, una pira 5×5, el castell, la torreta, l’escala de vuit o diversos pilars de 4 aixecats per sota i algun ventall, finalment tot el seguici arribava a la Plaça del Centre Cultural i Lúdic, on els balls, i també nosaltres, vam oferir la nostra actuació central. Allà vam pujar un punt el nivell de les figures, i vam sortir de plaça amb la pira 6×5, l’escala de 9, el castell amb agulla i un esplèndid pilar de 5 que vam deixar net.
Diumenge ens vam desplaçar a La Riba, petita localitat situada a la comarca de l’Alt Camp a tocar amb la Conca de Barberà. Allà van poder veure una actuació d’allò més complerta en quant a número de figures. I és que vam completar un pilar de 4 d’entrada a plaça, una escala de 8, la pira 5×5, la torreta, la piràmide drets de 4, el castell, dos ventalls, la piràmide de 4 acotats i un pilar de 5 aixecat per sota.