Cap de setmana amb triple actuació falconera

Els Falcons de Vilafranca vam tancar, aquest passat cap de setmana, un mes de setembre ple d’activitat entre actes del 60è aniversari i actuacions. Dissabte al matí ens vàrem desplaçar a Sils per participar de la Festa Major d’aquesta localitat de la Selva. Vam actuar acompanyats dels Guillats de la Selva, una colla castellera de recent creació i que encara estan donant les primeres passes. Els Falcons vam realitzar una actuació molt complerta amb el pilar de 5, l’escala de 9, la piràmide drets de 5, la torreta, la pira 5×5, dos ventalls, el castell i un pilar de 4 per acabar.

A la tarda ens vam desplaçar a Sant Llorenç de la Salanca, a la comarca del Rosselló, on es celebrava la 18a Trobada de Colles Falconeres de Catalunya, organitzada pels Falcons del Riberal. Al costat de les altres 10 colles falconeres del país vam completar el castell, la torreta, l’escala de 9, la piràmide drets de 5 i una pira 5×5.

Diumenge es tancava un cap de setmana ben complert amb la participació de la colla a la Gotimada de Torrelavit, que és el nom de la festa de la verema d’aquesta petita localitat penedesenca.  Allà s’hi va poder veure l’escala de 8, el castell, la pira 5×5 i el pilar de 4.

Aquest proper cap de setmana l’activitat continua amb la caminada popular que es farà el matí de diumenge.

Us deixem amb un recull de fotos de les nostres figures del cap de setmana: