CANVI DE JUNTA DELS FALCONS DE VILAFRANCA A L’ASSEMBLEA GENERAL, AMB EL TON CARBÓ I ESTEVE DE PRESIDENT.

Com ja és de costum, en els primers mesos de l’any, la primera activitat que fa la colla de Falcons de Vilafranca és la celebració de la seva Assemblea General, en la que es fa balanç de la temporada passada, i es posen les bases de cara a la que comença. Enguany ha estat una assemblea important, donat que s’han produït el canvi de Junta Directiva, tal i com estableixen els estatuts, després dels dos anys de l’antiga junta.

L’Assemblea General, va donar suport a la candidatura del Tonc Carbó i Esteve, membre històric amb una llarga trajectòria de més de vint-i-dos anys, i a tot al seu equip de treball. La resta de càrrecs de la junta, quedà constituïda de la següent manera: Arés Sol amb la Vicepresidència, David Serrano amb la Secretaria, Gualbert Carrasco amb la Tresoreria, Julià Giménez amb la Vocalia de Logística, Diana Hueso amb la Vocalia de Material i en Oriol Nieto-Sandoval com a Representant de la Tècnica a la Junta.

Aquesta nova junta presenta com a caractrístiques qué es un grup molt dinàmic i jove, i en el que es destaca la incorporació no només de membres ja vinculats històricament amb la directiva de l’entitat, sinó també amb la incorporació de cares noves i amb ganes de treballar.