ASSEMBLEA GENERAL AMB CANVI DE JUNTA

Com ja és costum, en els primers mesos de l’any, tot i estar fora de la temporada falconera, de les primeres activitats que es fan a la colla dels Falcons de Vilafranca és la celebració de l’Assemblea General, en la que vàrem fer el balanç de la temporada, molt exitosa a nivell d’objectius de construccions, sinó també a nivell social de la pròpia entitat.

L’Assemblea General, va donar suport per a la temporada 2019 i 2020 a la candidatura del David Serrano i Santó, president de l’anterior junta, i a tot al seu equip de treball que ha quedat constituït amb el Ton Carbó amb la vicepresidència, la Míriam Sellarès amb la secretaria, la Carlota Castellano amb la tresoreria, el Julià Giménez amb la vocalia de logística, el Jacques Planas amb la vocalia de material i l’Oriol Udina com a cap de la tècnica.

Una nova junta amb membres ja vinculats històricament amb la directiva de l’entitat i amb llarga trajectòria dins l’associació i distingits amb l’escut de plata, la insígnia als 25 anys de dedicació a la colla, com el Ton, la Míriam i el mateix Oriol, però amb la incorporació també de cares noves, amb moltes ganes de treballar en aquest projecte.

Junta que es perfila amb un esperit renovador i dinamitzador, alhora amb l’essència de l’esperit falconer que els ha acompanyat durant la llarga trajectòria.

Junta 2019-2020
D’esquerra a dreta; Ton Carbó, Jacques Planas, Julià Giménez, Míriam Sellarès, Carlota Castellano, David Serrano i Oriol Udina