Actuacions

L’activitat principal dels Falcons de Vilafranca són les actuacions i exhibicions. Aquestes es celebren al llarg de l’any per iniciativa de la mateixa colla o per la contractació per part d’institucions públiques o privades, en el marc de les festes majors o altres tipus de celebracions populars o esdeveniments.
En les nostres actuacions realitzem una gran diversitat de figures i ens podem adaptar en formats molt diversos: actuacions estàtiques, cercaviles, participació en espectacles, etc… Tot això amb una preparació prèvia que garanteix la continuïtat i rapidesa de l’espectacle, mantenint l’interès del públic en tot moment.

Les nostres construccions son molt diverses, es construeixen de diferent manera i amb diferents formes. En algunes figures els seus components estan agenollats, d’altres figures romanen acotats, d’altres que es fan completament drets, trobem també que d’altres combinen les tres formes que hem citat abans, i finalment hi ha fi­gures que estan en moviment. Per això el nom de les nostres figures son molt diversos: Pilars, Escales, Pires, Piràmides, Castells, Ventalls, Cristos, Torretes, etc.

Uns dels trets característics de totes les figures és que son netes, es a dir sense “pinya”, per tant es pot gaudir d’una execució complerta de la figura.

També és destacable que en una exhibició falconera, les figures s’executen un darrera l’altre, sense deixar temps, evitant una estona de manca d’espectacle i oferint una agilitat i moviment. Podent gaudir d’un gran ventall ampli i variat de construccions.

Si vols conèixer disponibilitat i/o pressupost, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través dels correus electrònics: falcons@falconsdevilafranca.cat o contractacio@falconsdevilafranca.cat o bé al telèfon 678447840, i sense compromís t’informarem del que necessitis.