Actuació al Palau de la Música amb l’Orfeo Català

El passat dissabte dia 16, els Falcons de Vilafranca ens varem desplaçar a la ciutat de Barcelona, on estava previst participar en la gravació d’un programa del Catalunya Expirence, programa que convida a un personatge internacional i li dóna a conèixer la nostra terra i cultura.

Per aquest motiu varem ser convidats a participar en la mostra la qual va donar moments molt especials, donat que no sempre es te l’honor d’actuar en un espai tant simbòlic i espacial com és el Palau de la Música, i encara menys acompanyants de la representació de les millors formacions musicals existents com son l’Orfeo Català, el Cor Jove de l’Orfeo Català, l’Escola Coral de l’Orfeo Català, el Cor de noies de l’Orfeo Català.

Part de l’espectacle era la concordança de les dos vessants culturals, per una banda la musical y per altra la tradicional i popular. Per això es va poder gaudir de l’execució d’una Escala de 9 acompanyada del so del “Cant a la Senyera” interpretat per els abans esmentats i finalitzant amb l’alçament d’un Pilar de 4 acompanyat del “Rossinyol.

No podem avançar qui és el convidat, però us animem a veure el programa per que ben segur gaudireu d’aquesta acte, que per altre banda ha estat molt emotiu per la colla vilafranquina.