Actuació a les Fires de Maig 2019

El passat diumenge a la tarda ens vam desplaçar a l’espai firal per portar a terme la nostra ja tradicional actuació que, a causa de la pluja, es va traslladar a l’interior del Firaví.

Vam començar l’actuació amb un pilar de 4 d’homenatge a la figura de Rafa Cabezas, que va traspassar aquest inici d’any.

Tot just era la segona actuació de la temporada, però vam poder demostrar un gran nivell en algunes de les figures que ràpidament es van afinant. Un exemple és la pira, que en aquest cas va ser 6×5, molt solvent i àgil. També va destacar el pilar de 5 aixecat per sota, molt segur i on només hi va faltar posar l’enxaneta per tal de fer-lo de 6.

L’escala de 9, com sempre segura, un castell una mica remenat, la piràmide drets de 4, 6 pilars de 3, dos ventalls i un ventall gran (3) i dos pilars de 4 aixecats per sota de forma simultània van servir per tancar l’actuació.

Com ja és habitual, al finalitzar l’actuació ens vam desplaçar a l’estand dels administradors per fer-los participar d’algunes figures, com van ser una escala de 5 o diversos pilars de 3.