Actuació a la 1ª Conferència internacional d’ONG acreditades per la UNESCO per a Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial.

El dimecres 10 de juny, a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, varem participar en una actuació conjunta amb totes les colles de Falcons existents, en motiu de la recepció de l’ajuntament de la capital catalana dels assistents a la 1a Conferència Internacional d’ONG acreditades per la UNESCO per la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial, celebrada a Santa Susanna (Maresme) entre els dies 6 i 12 de juny.

Malgrat el poc temps disponible, abans de la recepció al saló de cent, totes les colles de falcons van oferir una actuació prou lluïda i aplaudida no només pels assistents a la convenció sinó també pel nombrós públic assistent, entre d’altres es van poder veure les figures següents: una Escala de 8 (Capdil 8×9), 6 Pilars de 3 amb volteretes de l’anxaneta, 2 pires 5×4. Continuant amb  3 vols de 4, 3 vols de 3 i 1 piràmide de 4 alhora, i per finalitzar 2 pilars de 4 aixecats per sota i simultàniament una serra de 12 puntes amb pilars de 1, 2 i 3.