Actes destacats

  • El Pregó

És el tret de sortida de l’aniversari. Un ex-falconer, amic de la colla o algun personatge implicat amb els Falcons que és elegit per la mateixa colla, ens ofereix cada any un pregó que introdueix les festes. A més, en acabar, es visiona un vídeo amb imatges de la colla durant la temporada que s’està apunt de cloure i es gaudeix d’un xeflis popular.

Un acte que ha esdevingut un clàssic de la nostra Vila i comarca. Una divertida i original gimcana que fa passejar a 35 cotxes pel Penedès, amb l’objectiu d’assolir un repte a cada prova i aportar-hi totes les penyores exigides. Tot això, amb la disfressa que es demana des de l’organització i amb l’afegit d’haver de “disfressar” també el cotxe, de temàtica lliure.

Finalment es celebra un dinar de germanor i una mica de festa per amenitzar l’entrega de premis.

  • L’actuació de lluïment al Casal

El dia 8 de desembre i per cloure les celebracions, es fa una gran actuació dins el Casal de Vilafranca, en la qual es convida a tots els ex-falconers a participar-hi. Aquesta data pot canviar en funció de quin dia és diumenge del pont de la constitució.

Un acte que tot i ser molt jove, la Cursa Atlètica “Pujada a l’Ermita de Sant Pau” ha esdevingut un clàssic de les festes d’aniversari. Aquesta s’emmarca en els bells paisatges dels Penedès, amb un recorregut que combina vinyes, camins i zones boscoses, tots ven presents en les nostres contrades.