ACTES DEL 62è ANIVERSARI DELS FALCONS DE VILAFRANCA

Ja estem a les acaballes d’aquesta curta i atípica temporada falconera, la qual s’ha vist marcada per la COVID. Però així i tot no hem volgut desaprofitar l’avinentesa de poder fer celebració d’un seguit d’actes per commemorar el 62è aniversari, que com és tradicional, se celebrarà aprofitant  el pont de desembre, i essent la traca final de la temporada falconera.

El tret oficial de sortida el donarà el tradicional pregó d’aniversari, que es celebrarà el proper divendres 3 al punt de 2/4 de 9 del vespre al Teatre de Cal Bolet, i que anirà a càrrec de Marta Martínez i Bernús, una exfalconera molt estimada per la colla.

La jornada del 4, s’ha reservat per la jornada de tastos, per això es realitzaran diferents tastos al local: a les 6h de la tarda Tast de vins dels Premis Vinari (INSCRIPCIÓ); i a les 21h Tast de Cassoles Falconeres (INSCRIPCIÓ). Per tal de poder assistir a qualsevol dels tastos és necessària la inscripció, donat que les places són limitades.

El diumenge dia 5 s’ha reservat per celebrar un dels actes estrella, un Correfoc amb la col·laboració dels Diables de Vilafranca i en commemoració del 30è aniversari (amb 2 anys de demora degut a la pandèmia) del primer correfoc organitzat a la vila que va ser fruit de la col·laboració d’ambdues entitats i els diables de Puigdàlber . L’acte s’iniciarà al punt de les 12h amb un vermut i dinar popular al local dels Falcons que ajudarà a començar a escalfar motors per que al punt de 2/4 de 9 del vespre es pugui donar inici a la Plaça Jaume I, al correfoc que recorrerà alguns carrers del centre vila.

Enguany, les restriccions no han permès organitzar un dels actes insígnia, el Rally dels Falcons però de ben segur que al proper any, tornarà i tornarà amb més força.

La jornada del dia 6, s’ha reservat pels més menuts de la vila, organitzant una Gimcana infantil, la qual s’iniciarà a les 11h. Per poder participar és necessaria inscripció (INSCRIPCIÓ). La realització de la gimcana es farà en grups de 4-5 nens i nenes. Cada grup ha de tenir un representat adult.

I per finalitzat tot el seguit d’actes i essent la traca final de l’aniversari, el dimecres 8 de desembre hi ha la Gran actuació de Falcons i ExFalcons, iniciant-se a les 12h amb un petit cercavila que recorrerà els carrers del centre. Iniciant-se a la Rambla Nostra Senyora, seguint per Carrer Sant Joan, Plaça de la Vila, Carrer de la Cort, Rambla Sant Francesc, on s’encendrà una tronada, i acabant al Casal on es farà la gran actuació.

Després de l’actuació com és tradicional celebrarem oficialment l’acabament de la temporada falconera amb el dinar d’aniversari, moment de retrobament de Falcons i ExFalcons. Recordem que per assistir al dinar és imprescindible inscriure’s al següent ENLLAÇ. El preu del tiquet va en funció si sou socis o no: 25€ (No Socis), 23€ (Socis), 15€ (menors de 12 anys).

I amb aquest seguit d’actes es donarà per acabada no només aquesta temporada falconera, sinó tots els actes del 62è aniversari de l’entitat.