Actes de celebració del XVII Aniversari del Monument als Falcons.

Els Falcons de Vilafranca ja estem escalfant motors per la celebració del XVII aniversari del Monument als Falcons, situat a la Plaça del Penedès, i fruit a l’esforç i aportacions de molts particulars i entitats.

Per aquest motiu hem preparat tot un seguit d’activitats per apropar el monument a la població. Enguany donat que el cap de setmana coincidia amb més actes de celebració com el Dia del Graller, hem decidit acotar els actes a un únic dia. Concretament per la jornada del dissabte dia 25 d’abril, es donarà inici a la jornada festiva a les 11h. a la plaça Penedès amb l’obertura d’una barra de refrigeris i vermuts a preus molt populars, per tal de fer caliu i commemorar aquella data històrica de la inauguració. Al punt de les 13h es podrà gaudir d’una actuació conjunta amb la colla convidada, els Falcons de Llorenç del Penedès, que enguany actuaran sense fer cercavila, una oportunitat idònia per veure les dos vessants falconeres, la tradicional dels llorencencs i la més evolucionada dels vilafranquins. En cas de pluja aquesta es faria a local dels Falcons.

Seguidament es celebrarà un dinar de germanor al local dels Falcons. Es pot assistir al dinar comprant el tiquet a la Barberia Santó (de dimarts a dissabte en horari comercial) i a l’assaig de Falcons (els divendres de 21h a 23h). El preu del tiquet és de 12€ (10€ per als Socis Col·laboradors i els menors de 12 anys). La data límit per comprar el tiquet del dinar és el dia 23.