6ª CURSA PUJADA A L’ERMITA DE SANT PAU

El passat diumenge 29 de novembre va tenir lloc la sisena edició de la Pujada a l’Ermita de Sant Pau, emmarcada dins dels actes del seu 56è aniversari.

La cursa tenia sortida i arribada a la Pista d’atletisme de Vilafranca, mantenint el recorregut tradicional i que fa un tomb per la muntanya de Sant Pau, amb un recorregut força exigent, d’uns 10 Kilòmetres en total.

El guanyador, en categoria masculina, va esser novament en Manel Torres de l’Esportiu Penedès, amb un temps de 42’06”, revalidant el títol d’anteriors edicions, mentre que en categoria femenina es va imposar na Laia Conesa i Mur (Fastriatlon), que va parar el crono en 49’30”.

Pel que fa a la classificació per categories, la distribució de premis ha esta estat el següent:

En la categoria Sènior (entre 16 i 40 anys), els vencedors en categoria Masculina han estat en Xavi Blanc Tort (Cursestrail.cat) amb un crono de 45’48’’, seguit de Gil Lopez Domenech (Independent) amb 46’03’’ i David de la Coba Alquezar amb 46’13’’. En categoria Femenina, s’ha imposat na Laura Rius (Esportiu Penedès) amb un crono de  57’36’’ seguida de Irene Cusiné Jiménez (Esportiu Penedès), fent  58’01’’ i Maria Pons Ventura (Correm per la Terra) amb 58’37’’.

En la categoria de Veterans de 1ª (entre 41 i 50 anys), en categoria Masculina s’ha imposat en Rafa Moreno Ordóñez (Rafaelit amb un crono de 44’43’’, seguit de Sergi Vizcaino Navarro (Penya Fondistes Badalona) amb 48’23’’ i Javier Izquierdo Izquierdo (CEP) amb 49’21’’. En categoria Femenina s’ha imposat Laura Fernández Cambra (Penya Fondistes Badalona) amb un crono total de 56’38’’ seguida de Mª Elena Jimenez Monzon (Esportiu Penedes) amb 57’22’’ i Nati Rubio (Esportiu Penedès) amb 59’05’’.

I en la categoria Veterans de 2ª (més de 50 anys), en categoria Masculina s’ha imposat Paco Beiro González (Atletic Monblanc) amb un crono de 50’03’’, seguit de Toni Argelich Caballeria (AEMDEKP) amb 50’34’’ i  Pere Giménez Giménez (CEP) amb 52’18’’. En la categoria Femenina, s’ha imposat Gemma Rosines Poch (Independent) fent un crono de 1ª03’47’’, seguida de Antonia Cardenas Barrera (Xterra Esports Vilanova) amb 1ª12’57” i Felisa Morales Fernandez (Esportiu Penedès) amb 1ª14’00”.

Podeu consultar la classificació: Classificació 6ª Cursa

Un cop l’arribada, com ja és tradicional, els esperava un bon esmorzar català per recuperar forces, una bona botifarra del Penedès amb seques.

En un punt del recorregut de la Cursa, concretament al Cim de Sant Pau, hi havia els grallers dels Falcons, que amb la seva música animaven als corredors, en un dels punts més durs. Per altra banda en la pista, i pensant amb tots els pares i mares que venen acompanyats dels seus fills, van habilitar una zona dedicada a jocs per la canalla, per fer-los passar una estona de lleure durant el transcurs de la cursa.

Aquest ha estat el tret de sortida dels actes de celebració del 56è aniversari dels Falcons de Vilafranca, que tot i estar fora del calendari habitual, per motius organitzatius i del calendari anual de curses, ja escalfa els motors, per aquest cap de setmana en el que hem preparat tot un seguit d’actes per a tots els públics i que esperen siguin al gust de tothom.